/Over
Over 2017-09-15T14:47:36+00:00

Over Dirty Old Canvas®

Een uniek product

WAT IS DIRTY OLD CANVAS®?

Dirty Old Canvas® is canvas waarvan de producten zijn gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. De afbeeldingen op de producten variëren van stoere wolven en indianen tot mooie vlinders. Ook vind je bij Dirty Old Canvas® lieve, grappige en originele teksten. Dankzij de diverse afbeeldingen is er voor ieder wat wils!

Met de kaartjes en doeken kun jij je eigen interieur een vintage twist geven. De tassen zijn de perfecte milieuvriendelijke vervanger voor plastic tassen. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeaus.

LEUK! MAG IK HET NAMAKEN?

Dirty Old Canvas® is een product van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Het product Dirty Old Canvas® welke onder de naam More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) en Picture On The Wall (“www.pictureonthewall.eu“) verkocht wordt is gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. Het gaat om een uniek product, die alleen geproduceerd en verkocht mag worden door Art Print Design & Reclame en haar labels.

KAN IK HET VERKOPEN?

Heeft u een fysieke winkel en heeft u interesse om Dirty Old Canvas® kaartjes aan uw assortiment toe te voegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina over de mogelijkheden.

IK BEN PARTICULIER, WAT NU?

Als particulier kun je standaard Dirty Old Canvas® producten online bestellen bij More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) of kun je je eigen custom Dirty Old Canvas® producten online bestellen bij Picture On The Wall (“www.pictureonthewall.eu“).